Røa sjokkerte Vålerenga

832
Geir Nordby er Røa-trener. Foto: Røa, foto etter tillatelse

Røa overrasket med et sterkt 2-2 resultat på bortebane mot Vålerenga Kvinner i treningskampen tirsdag. I den andre kampen ble det 1-1 mellom Lyn og Stabæk.

Røa ledet to ganger
Røa tok ledelsen 1-0 på Intility. Målscorer var Nadio Pinto. Elise Thorsnes utliknet til 1-1 etter et flott innlegg fra Janni Thomsen. Mathilde Harviken ordnet 2-1 til Røa etter pause. Janni Thomsen fastsatte sluttresultatet til 2-2 med et flott frispark.

Kampen mellom Vålerenga og Rosenborg lørdag utgår pga. reiserestriksjoner. Neste Vålerenga-kamp er 1. mai mot Lyn.

-Det var en fin bekreftelse og en bra inspirasjon til videre jobbing. Vi har trent bra og viste i dag at vi kan være veldig gode også mot de aller beste, sier Røa-trener Geir Nordby til Fotballnerd.no og fortsetter:

-Vi startet kampen med en 17-åring (Malene Vik Alfredsen) og det kom inn to 15- og 16-åringer (Julie Bruusgaard og Mia Svendsen) i andre omgang, sier Nordby.

Uavgjort mellom Lyn og Stabæk
Nevnte Lyn spilte 1-1 mot Stabæk tirsdag. Kampen ble spilt over 3 x 20 minutter.

Linn Huseby scoret målet for Stabæk som ledet 1-0 etter to omganger. Laura Gashi scoret målet for Lyn.