Rode med et godt førsteinntrykk på BVBs første trening

308

Borussia Dortmund har gjennomført sine første treninger inn  mot den kommende sesongen. Likevel er det en del spillere som er fortsatt med i EM. To nye medlemmer viste gode tilnærminger.

 

Med 16 spillere er Borussia Dortmund allerede i gang med treningen inn mot den kommende sesongen. To treninger ble gjennomført mandag ved et universitet i Bochum.  Tirsdag startet de for første gang med å berøre ball på treningsfeltet i Dortmund-Brackel.

Mangler en del spillere

- Annonse -

Fortsatt mangler en del spillere som har vært med i EM; Julian Weigl, Lukasz Piszczek, Jakub Blaszczykowski, Raphael Guerreiro, Nuri Sahin, Emre Mor, Marc Bartra og Roman Bürki. I tillegg har Christian Pulišic som deltok i Copa America og Mikel Merino som var med i kampen om play-off for å rykke opp til LaLiga med Osasuna ekstra fridager.

Les også: Tidligere Tippeliga-kjenning solgt til kinesisk fotball

Marco Reus (skadet), Adrian Ramos (forkjølelse) og Neven Subotic er heller ikke i trening ennå. Shinji Kagawa har fått forlenget ferien til 11. juli, mens Joo-Ho Park har trent individuelt.

For alle disse spillerne ble hullene fylt med ungdomslagsspillerne Jacob Bruun Larsen (U19), Dzenis Burnic og Marco Hober (U23).

I tillegg var de to nykommerne Sebastian Rode og  Ousmane Dembélé deltok på nesten en og en halv timers økt, hvor Rode skal ha imponert både medspillere og trenere med ballen.

 

Bilde: Sebastian Rode Foto: Niklas B (Wikimedia Commons)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -