Rodgers legger press på United før oppgjøret om Champions League

306

Brendan Rodgers. Bilde: Geoffrey Hammersley, Wikimedia.

Leicesters manager Brendan Rodgers mener presset er størst for Manchester United før søndagens oppgjør om Champions League-plassen.

Når Leicester tar imot Manchester United på søndag, kjemper begge lag om en plass i Champions League. United (3. plass, 63 poeng) har det beste utgangspunktet, men en Leicester-seier garanterer at laget til Brendan Rodgers (5. plass, 62) spiller Champions League neste sesong. På tabellen ligger Chelsea (4. plass, 63, møter Wolverhampton) mellom de to klubbene.

Les også: Lallana skal være nær overgang til Premier League-klubb

- Annonse -

Selv om United har det beste utgangspunktet, mener Rodgers at presset er størst for laget til Ole Gunnar Solskjær.

– Forskjellen er at vi vil være i Champions League, men når du er en klubb som Manchester United finnes det et behov for å være i Champions League. Vi vil gjerne være med der, men hvis det ikke går har det fortsatt vært en virkelig god sesong, sier Rodgers på en pressekonferanse.

– Vi møter en av fotballens supermakter i verden, med en mulighet til å forbigå dem og komme oss til Champions League. Vi har én siste mulighet og sier mye om hvor godt spillerne har prestert, utdyper han.

Les også: Lovren på vei bort fra Liverpool

Rodgers mener også at han har samlet verdifull erfaring i lignende situasjoner.

– Jeg har vært med i finaler og kamper over to runder der kamper betyr alt. Situasjonen er ikke ny for meg. Det er bare veldig spennende, mener 47-åringen.

Kampen på King Power Stadium blåses i gang kl 17.00 norsk tid på søndag.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -