Rodrigo – aktuell for Real Madrid

389

Spekulasjonene rundt Real Madrid endrer karakter flere ganger om dagen. I kjølevannet av Ronaldos exit, blir det naturligvis sagt og skrevet mye. Hvem skal erstatte en som har scoret 50 mål i snitt pr. sesong i 9 år? Det er bare å innse, den ene personen i verden som kunne klart det heter Messi, og han kommer aldri til å spille for Real Madrid, og det vet de.

I dag så kom det en pressemelding angående Neymar. Real Madrid skriver der at de ikke har planer om å legge inn noen bud på den brasilianske juvelen. De sier at det er et spesielt forhold mellom PSG og Real Madrid, og at dersom de noen gang skal ønske å legge inn et bud på en spiller derfra, vil de kontakte klubben først.

Vi har ikke hørt så mye fra Real Madrids nye trener, Julen Lopetegui så langt. I dagens AS så skrives det at han ønsker å signere Rodrigo fra Valencia. En spiller han tok inn i landslaget, og som hadde en strålende sesong for Valencias come back i toppen av spansk fotball. Rodrigo Moreno er født i Brasil, men er spansk statsborger. Han er 27 år gammel og spilte ungdomsfotball i Real Madrid. Hans utkjøpsklausul er på hele 120 mill. EUR.

De siste dagene har det også versert rykter om at Marcelo kan være aktuell for Juventus. Hvor mye hold det er i dette vites ikke, men han er en av de nærmeste vennene til Ronaldo.

- Annonse -

Ancelotti som nå tar over Napoli ønsker å hente Karim Benzema fra Real Madrid. En annen som ser ut til å være på vei ut fra Bernabeu er Matteo Kovacic. Han er ikke fornøyd med spilletiden han har fått og Tottenham kan være en mulig løsning for han. Hvordan det ligger an med Bale vites ikke, men Manchester United er svært sugen på å kjøpe waliseren.

De påstås også at Courtois er svært nære en avtale med Real Madrid. Det betyr vel at det blir salg av enten Kiko Casilla eller Keylor Navas (kanskje det kan være noe for Liverpool). Vi antar at et bud på Eden Hazard fremdeles er aktuelt.

Om ikke dette er nok så melder i dag El Mundo Deportivo at agent Mino Raiola har vært på besøk i Barcelona og tilbudt Pogba, som visstnok ikke er tilfreds med Manchester United. Et salg av Aleix Vidal ser også ut til å nærme seg. Barcelonagutten som kom fra Sevilla har ikke klart å spille seg til noen god posisjon i stallen. Det kan være aktuelt med en retur til Sevilla.

Det kommer garantert ikke til å bli kjedelig selv om VM er ferdig imorgen!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -