Ronaldo i fokus på La Rosaleda

122

Real Madrid gjestet Costa del Sol og Malaga i dag. Et Malaga lag som har vist god form i det siste Javier Gracia har fått sving på laget etter at han tok over i høst. Real Madrid var så klart favoritter på forhånd i kamp som ble innholdsrik og intens. I første omgang hadde Real Madrid et overtak både i spill og sjanser. De ledet også fortjent 1-0 til pause, riktig nok etter en scoring av Ronaldo på en fint innlegg og en velplassert heading. MEN målet skulle ha vært annulert for offside (se bilde, scoringen kommer på dette innlegget). Rett etter får Real Madrid straffe etter at Jese ble felt. Ronaldo er som regel sikker fra straffemerket, men det er ikke hver gang han står overfor Kameni i storform. Kameni redder praktfullt og det står fremdeles 1-0.

I andre omgang var det høyt tempo og mange muligheter. Malaga var definitivt med på notene og skapte flere gode muligheter. De vartet opp med mye godt spill, gode bevegelser og bra pasningsspill. Navas i Madrid-målet måtte ut i full strekk ved et par anledninger. Etter 66 minutter får vi et flott angrep av Malaga. De vinner ballen på midten, så blir den slått ut på siden, et par bra kombinasjoner ender opp hos Wellington som får lagt inn. Ballen går gjennom hele feltet og ender hos Albentosa som setter ballen inn bak en sjanseløs Navas og Marcelo som står på streken. Veldig fortjent 1-1 etter sjanser og spill i andre omgang. Etter scoringen kunne man kanskje forvente et massivt Madrid-press, men Malaga fortsatt å spille ball. Madrid skapte en del på slutten, et skudd fra Ronaldo som Kameni reddet mesterlig. James hadde et godt skudd på volley, men rett på keeper.

Marca sier adios til la liga, og anbefaler Real Madrid å satse alt på Champions League. De ligger på 9 poeng bak Barcelona, og det er ingen ting som tyder på at Barcelona skal tape mange fotballkamper på de 13 siste kampene. Men alt kan skje i fotball, ikke noe er avgjort, men det ser vanskelig ut for Real Madrid nå.