Ronaldo i kalasform mot Celta Vigo

158

Lørdagens kamper i La Liga ga mange mål og noen litt overraskende resultater.

Real Madrid tok i mot Celta Vigo som har begynt å finne formen igjen. Real Madrid har som kjent hatt en noe turbulent periode. Derfor var det ikke gitt at dette skulle bli lett match for hjemmelaget. Det stod 0-0 helt til det gjenstod 5 minutter av første omgang. Da var Pepe fremme og headet inn 1-0. Det skulle vise seg å være det som startet den såkalte ketchupeffekten. Andre omgang åpnet med 2 kjappe scoringer av Ronaldo, et fantastisk langskudd og et frispark. Celta ville være med og reduserte ved Aspas, men bare 2 minutter etter satte Ronaldo inn sitt tredje for dagen. Men han vær ikke ferdig med hattrick, det ble 4 scoringer. Helt på tampen satte Jese og Bale inn den endelige ydmykelsen. 7-1 og både Marcelo og Bale fikk noen minutter etter at de kom tilbake fra skader. Det ser litt lysere ut for Real Madrid etter dette. Man ser slutten på alle skadene, og Ronaldo scorer slik han gjorde tidligere og for første gang denne sesongen mot et lag i toppsjiktet av ligaen.

Villareal tok i mot Las Palmas og det var forventet en grei seier til hjemmelaget. Slik gikk det ikke, Las Palmas ser ut til å ha funnet formen og dro i land en 1-0 seier Den andre seieren på bortebane. De har nå for alvor tatt steget bort fra nedrykksstreken. Det ser nå positivt ut i forhold til å berge plassen.

Getafe mot Sevilla 1-1. Hjemmelaget i svak form og Sevilla i relativt god form, men som nevnt tidligere, Sevilla har som det eneste laget i la liga ikke vunnet borte denne sesongen. Det skjedde heller ikke her. Sevilla hadde nå en god mulighet til å knappe inn på Villareal på 4. plass som tapte mot Las Palmas.

Lørdagens sene oppgjør mellom Deportivo og Malaga endte 3-3. Et underholdende oppgjør som skiftet veldig. Malaga startet best og tok ledelsen ved Charles. En tidligere tippeliga og FFK kjenning, Celso Borges skapte balanse rett før pause, 1-1 halveis. Malaga på nytt i ledelse etter en drøy time, og da hadde de et bra grep om dette, men kort tid etter lar de Cartabia gå ganske lett gjennom hele forsvaret og sette inn 2-2. Det virket veldig lettkjøpt. Etter 80 minutter sørger Lucas for at hjemmelaget er i føringen for første gang i kampen. Men det var ikke slutt der. I siste minutt får vi et selvmål av Deportivo og det ender 3-3. I etterkant av målet blir det litt hektisk og det deles ut 3 gule kort. For Camacho er det kort nr. to for dagen og dermed rødt.