Ronaldo takker nei til Portugal

325

Cristiano Ronaldo har takket nei til spill for det portugisiske fotballlandslaget

Portugals Cristiano Ronaldo har valgt å takke nei til spill for fotballlandslaget for resten av 2018-sesongen. Juventus-spilleren var heller ikke med i den portugisiske landslagstroppen i kampene mot henholdsvis Kroatia og Italia i Nations League. Hovedårsaken til at stjernespilleren har takket nei, er at han ønsker å finne seg til rette i sin nye klubb.

Flere medier i Portugal melder at spilleren skal ha sagt ifra til den portugisiske landslagssjefen at han ikke ønsker å bli tatt ut i troppen til de kommende kampene som skal spille i oktober og november. De to storavisene Récord, A Bola og O Jogo melder om at Juventus-angriperen har valgt å ta en pause fra det portugisiske landslaget.

De skriver videre at han ikke har valgt å legge landslagskarrieren på hylla. Det er forventet at han er tilbake på det portugisiske landslaget engang ut i 2019. Portugals største fotballstjerne går glipp av tre kamper for landslaget, som er mot Polen, Skottland og Italia.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -