Ronaldo til Juventus?

298

Det er lenge siden vi har hatt en sommer uten overgangsrykter og spekulasjoner rundt Ronaldo. Hver sommer har han uttrykt ønske om å fortsette karrieren et annet sted. I hovedsak har det vært snakk om retur til Manchester United eller til PSG. Denne gangen hevdes det at Juventus er klare til å legge minst 100 mill. EUR på bordet.

Siden dette ikke er første gang vi refererer slike rykter, så skal vi ta det med en klype salt. Marca hevder at Ronaldo allerede er i gang med å finne seg hus i Torino. Det sies også at Real Madrid er klare til å akseptere et bud på sin store stjerne. Ronaldo varer ikke evig, og til den prisen er det så klart forretningsmessig interessant å motta nær eller kanskje over en milliard. Ronaldo fyller 34 år til vinteren.

Om dette blir en realitet, vil det trolig bane vei for en ny stor stjerne inn i den spanske hovedstadsklubben. Det aktualiserer et rekordkjøp av Neymar, eller kanskje Mbappe. AS.COM hevder at Mbappe er i dialog med Real Madrid og det snakkes om et beløp på 272 mill. EUR. Etterforskningen av PSG’s brudd på Financial Fair Play skal tas opp igjen, og de må kanskje foreta seg noe for å forhindre at de blir ekskludert fra UEFA’s turneringer de nærmeste par årene.

 

- Annonse -

Det ser også ut til at Courtois er et skritt nærmere Madrid. Noe som betyr at det blir en ledig og god keeper på markedet. De vil kvitte seg med Keilor Navas eller Kiko Casilla.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -