Ronaldos manglende form gir Real Madrid og Zidane hodebry

183

4 kamper fra start  i La Liga-1 mål. To kamper  i CL- 2 mål. 6 kamper og tre mål altså-nokså langt fra scoringssnittet vi har blitt vant med fra portugiseren. Forrige helg  ble han byttet ut etter 72 minutter-og det var nokså åpenbart ikke frivillig han gikk av banen….

Etterpå skrev den spanske tv-kanalen Cuatro, gjengitt i svenske Aftonbladet, at Ronaldo var rasende da han gikk av banen.
– Hvorfor meg? Jeg gjorde alt før 2-1-målet, for helvete. Det er 20 minutter igjen. 20 minutter, skriver avisa at Ronaldo sa før han fulgte opp med noen ukvemsord om mødre og gamle yrker.

For de som måtte lure-det er pga slikt som dette spillere/trenere holder hånda foran munnen når de diskuterer frisparktaktikk osv på banen når det er kamp…. Det er uansett hevet over enhver tvil at Ronaldo ikke var fornøyd med å bli byttet ut-spillere som Ronaldo, Messi, Suarez osv er aldri det.  Spørsmålet er kanskje mer HVORFOR Zidane valgte å bytte ut sin stjernespiller.

Det er normalt at spillerne blir irriterte noen ganger når de blir tatt av banen. Jeg tok avgjørelsen fordi jeg mener den var til det beste for Ronaldo. Jeg er ikke dum, og Ronaldo er smart. Vi vil det samme. Vi har snakket om det med resten av troppen, sier Zidane på en pressekonferanse ifølge Marca.

- Annonse -

Noen mener at det skyldtes Champions League kampen allerede tirsdagen, men mange sier det er EM som er forklaringen-mer konkret, skaden Ronaldo fikk i kneet under sommerens mesterskap.  For det er ikke bare målsnittet som er under pari for Ronaldo så langt denne sesongen-det er hele spillet. Og for et Real Madrid som har avgitt poeng i 3 av 7 kamper i La Liga sålangt, og som måtte slite for å klare 2-1 hjemme mot Sporting i første CL kamp er dette særdeles dårlig nytt…. Etter helgens skuffende 1-1 mot lille Eibar, hvor Ronaldo nok en gang gikk av banen uten å imponere, er kritikerne selvsagt enda mer høyrøstede. Alle ser at det er bare en svak sesongstart av Barcelona og Atletico som gjør at Real Madrid topper Primera a poeng med nevnte Atletico, og ikke egne gode resultater. Spørsmålet er hva man gjør med en Ronaldo som ikke er i form, men som samtidig ikke aksepterer å bli satt på benken….

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -