Ronny Deila lovpriser Craig Gordon

145

Ronny Deila lovpriser Craig Gordon etter at Celtic spilte 2-2 mot Red Bull Salzburg i første kamp i Europa League gruppespillet.

31 åringen kom gratis i sommer etter å ha vært ute på sidelinjen i nesten 2 år på grunn av skader. Gordon hadde en rekke gode redninger, et par av dem av den fantastiske sorten. Ronny Deila fortalte etter kampen at: «Gordon har vært god hittil i sesongen og blir bare bedre og bedre for hver kamp han står» Deila forteller videre: «Han er profesjonell til fingerspissene, en fantastisk lagkamerat og jeg er glad for å ha han i spillergruppa» «Jeg har kun sett han på TV når han spilte for Sunderland, men Stevie Woods (Keepertrener) sa at han var klar og at han var i form og at han ville komme tilbake i godt gammelt slag»

Deila var glad for å kunne reise hjem med 1 poeng i bagasjen og innrømmet etter kampen at Red Bull Salzburg fortjente uavgjort. Deila mente også at: «Det var et godt resultat og at Red Bull Salzburg var et veldig bra lag som det var vanskelig å spille mot.

Se alle innlegg i Ronny Deila Blogg

- Annonse -

Lik Ronny Deila på Facebook:

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -