Ronny Deila vant sitt første Old Firm

645

Ronny Deila vant sitt første Old Firm

Med alt å tape så vant Ronny Deila i sitt første Old Firm. Kampen var mer eller mindre avgjort etter 1. omgang. Celtic gikk til pause med 2-0.

1-0 kom allerede etter 10 minutter og vadsøværingen Stefan Johansen var arkitekten, et flott innlegg av Johansen og Leigh Griffiths hadde en enkel jobb med å få den inn.

I det 31 minuttet gjør Celtic jobben for Rangers enda vanskeligere, da Kris Commons vender opp fra rundt 20 meter og banker ballen opp i nettaket med sitt venstreben.

Stefan Johansen får etter 40 minutter en kjempemulighet til å punktere kampen. Commons nikker ned til Johansen som er alene med Rangers keeper Simonsen, men ballen treffer kneet til keeperen og blir avverget.

- Annonse -

2. omgang blir en transportetappe, Rangers kommer litt mer med i kampen, men klarer aldri å true Celtic sin dominans. Celtic vinner dermed 2-0 og Ronny Deila feirer med sitt velkjente «The Ronny roar» etter kampen. Celtic er klare for den skotske ligacupfinalen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -