Rooney: Sancho bør droppe en overgang til United og bli i Dortmund

210

Manchester United ehar lenge vært ut etter Borussia Dortmunds Jadon Sancho.

Borussia Dortmunds ungestjerneskudd Jadon Sancho har blitt ryktet til Manchester United. Men nå mener Manchester United-legenden Wayne Rooney at Sancho bør bli værende i Borussia Dortmund, for hans egen utvikling.

Manchester United har vært veldig interessert i engelskmannen i flere måneder, og han det tiltross for at klubben ikke skal spille Champions League neste sesong. Nå mener Wayne Rooney at han bør droppe en overgang til klubben. Hvor han sier det kan påvirke hans egen utvikling som fotballspiller.

– Dortmund er en flott klubb med flotte fans, de stoler på sine unge spillere, og du kan også se dette med Sanchos utvikling de siste 12 månedene,” sa Rooney til Bild.

– Nå må spilleren vurdere, om han vil få den samme spilletiden i engelsk fotball og i Manchester United, slik han har fått hos BVB. Spilletid er så viktig for en ung spiller som Jadon, så hvis han ikke er sikker på om han får like mye spilletid, som han får i får i Dortmund, så skal han bli, hos de, det mener Wayne Rooney.

Jadon Sancho fikk en fantastisk sesong i tyskfotball, hvor han scoret 13 ganger og leverer 19 assisterer i samtlige turneringer for Dortmund.

Kommentarer

kommentarer