Rosenborg henter bosnisk midtstopper

687

Rosenborg BK har ifølge FK Silly Season på Twitter hentet den bosniske midtstopperen Besim Serbecic fra FK Radnik Bijeljina. 19-årige Serbecic er en del av Bosnias U-21 landslag, og har i tillegg allerede over 70 kamper på nivå 1 og 2 i Bosnia.

Den høyrebeinte midtstopperen skal mest sannsynlig kjempe om en startplass i førstelaget sammen med Tore Reginiussen. Etter at Jørgen Skjelvik og Johan Lædre Bjørdal forlot trondheimsklubben tidligere er det én midtstopperplass som er ledig. Jacob Rasmussen spilte noen kamper i den posisjonen under fjorårets sesong, og er muligens den som per dags dato er mest aktuell som Tore Reginiussens stoppermakker i Rosenborgstallen.

I tillegg har det vært snakk om at Anders Konradsen skal testes i midtstopperrollen før sesongen 2018. Hvem det er som ender opp som midtstoppere når Eliteserien 2018 sparkes igang på Sarpsborg Stadion 11. Mars.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -
[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -