Rosenborg-keeper lånes ut til HamKam

242
Julian Faye Lund (med ballen) er klar for HamKam. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

HamKam låner Julian Faye Lund fra Rosenborg. Låneavtalen varer fram til 1. august.

– Jeg gleder meg veldig til å spille for HamKam og er glad for at klubbene ble enige om en utlånsavtale. HamKam er en klubb med både ambisjoner og stolte tradisjoner. For meg som en forholdsvis ung keeper er det avgjørende å spille mange kamper på så høyt nivå som mulig. Derfor passer HamKam perfekt for meg akkurat nå, sier Faye Lund til klubbens hjemmeside.

21-åringen har vært aktiv for Oppsal, Rosenborg, Levanger og Mjøndalen. Til sammen har han spilt 55 kamper i OBOS-ligaen og 37 kamper i Eliteserien, tolv av dem i 2020-sesongen.

Les også: Kampene de nærmeste dagene

- Annonse -

– Vi har hele tiden vært rolige på at vi ville få på plass en keeper i dette overgangsvinduet og er selvsagt veldig fornøyd med å bli enige med Rosenborg om en utlånsavtale. Faye Lund er en ung keeper som passer perfekt inn i HamKam, hvor vi skal gi unge og spennende spillere sjansen til å utvikle seg ytterligere, sier HamKams sportssjef Espen Olsen.

HamKam spiller sin første kamp i OBOS-ligaen 2021 på lørdag hjemme mot Stjørdals-Blink.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -