Rosenborg treneren: Bendtner vil bli i Rosenborg

327

Ifølge Rosenborgs hovedtrener Kåre Ingebrigtsen ønsker, Nicklas Bendtner å fortsette karrieren i klubben.

Nicklas Bendtner har endelig fått karrieren sin på rett spor, og tiden i Norge og Rosenborg har vært en stor suksess for den danske landslagsspilleren. Sist sesong ble han både seriemester og toppscorer i Eliteserien. Bendtner har slitt gjennom hele karrieren sin med å få ut potensialet, og spesielt etter han forlot Arsenal i 2014, har det blitt knapt spilletid i de andre klubbene.

Etter Arsenal dro han til Wolfsburg, hvor han var i to sesonger uten stor suksess. Så gikk turen tilbake til England, og denne gangen fikk Nottingham Forrest gleden av dansken, uten at han fikk helt til det store. Oppholdet hans i Nottingham var preget av skader og mangel på spilletid. Nicklas Bendtner trengte å få liv i karrieren sin og valgte noe overraskende nok Rosenborg og den norske ligaen.

Det har imidlertid blitt en enorm suksess for Nicklas Bendtner, og mange trodde at danskern skulle fortsette. Men nå hevder Rosenborgs mestertrener, Kåre Ingebrigtsen, som har stor tillit til at dansken vil bli værende i klubben.

– Ting skjer raskt i fotball, men signalet er at han vil være her, og vi vil ha ham. Jeg vil bli svært overrasket om det er noe annet, understreker Kåre Ingebrigtsen og legger til:

– Det er definitivt et godt tegn for han er en viktig spiller for oss. For øyeblikket føler jeg meg trygg på at han vil bli.

Kommentarer

kommentarer