“Røyker og drikker” – men dominerte mot United

535
Marco Verratti var en gigant mot Manchester United. (Foto: Wikimedia Commons)

PSG-spilleren Marco Verratti ble hyllet etter Champions League-kampen mot Manchester United.

“Sensasjonelt bra”, ifølge den franske fotballeksperten Julian Laurens – som mener at italieneren både “drikker og fester” hele tiden. Forrige sesong festet italieneren til seks om morgenen da Neymar hadde en bursdagsfest. Han røyker, han drikker, han er nesten ute hver dag, sa Laurens til BBC.

PSG leverte varene på Old Trafford mot Manchester United i den første av to oppgjør mellom lagene i åttedelsfinalen av Champions League. Laget vant til slutt 0-2 etter mål av Presnel Kimpembe og Kylian Mbappe. Marco Verratti spilte 75 minutter i kampen og imponerte. Etter kampen ble han hylet av flere i BBC, hvor han ble kåret til banens gigant av den franske fotballeksperten Julian Laurens.

– For meg var det Verratti. Fordi han ikke var i form, fordi han ikke følte seg hundre prosent, og fordi han bare hadde spilt en kamp før oppgjøret, sa Laurens.

“Han røyker, han drikker”

Fotballeksperten snakket også om Verrattis privatliv. Ifølge Laurens er det veldig festlig hos italieneren.

– I fjor festet han til seks om morgenen da Neymar hadde en bursdagsfest. Han røyker, han drikker, han er ute nesten hver dag, sa Laurens og fortsatte:

– Når han så gjør en kamp slik han gjorde på Old Trafford, synes jeg det er oppsiktsvekkende bra. Hvis han hadde hatt en livsstil som Cristiano Ronaldo, som er forsiktig med trening og mat, så vet jeg ikke hvor bra han kunne vært.

– Det er helt utrolig at han kan gjøre en slik innsats med den livsstilen han har for tiden.

Kommentarer

kommentarer