Rummenigge avslører: Niko Kovac var bare vårt tredje valg

496
Niko Kovac måtte få politi hjelp etter treningen. Foto: wikimedia

Bayern München Karl-Heinz Rummenigge sier at det ikke var mulig å få Heynckes eller Tuchel til å bli Bayern München-trenere. Derfor falt valget på Kroaten Niko Kovac som nye Bayern München-trener.

For den kommende sesongen vil Niko Kovac være den nye hovedtreneren til Bayern München, som egentlig var klubbens tredjevalg , klubben som er vant til å få det de peker på. Det forteller klubbdirektør Karl-Heinz Rummenigge til Die Welt.

Som egentlig ville ha den tidligere Borussia Dortmund-treneren Thomas Tuchel som klubbens nye hovedtrener, , og hvis det ikke kunne la seg gjøres, da ønsket klubben å forlenge med nåværende trener Jupp Heynckes.

Begge delene har ikke vært mulige, og valget falt derfor på Niko Kovac, som kommer fra Eintracht Frankfurt. Rummenigge fortalte i den sammenheng at Tuchel allerede har en avtale med en annen klubb

Heynckes kom til Bayern etter at Carlo Ancelotti tilbake i oktober, fikk sparken hvor han også bekreftet at han bare ville være der ut resten av sesongen. Som så langt har lykkes å vinne det tyske mesterskapet, og klubben er i semifinalen i den tyske cupen og Champions League semifinalen.

- Annonse -

Niko Kovac har i sin trenerkarriere, blant annet vært assistenttrener i henhold til tidligere Randers trener Ricardo Moniz i deres felles fortid i Red Bull Salzburg. I tillegg har Kovac også vært en trener for Kroatia.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -