Etter runden: Uavgjort i opprykksoppgjør, Freiburg skuffet.

123

Det ble uavgjort i mandagens opprykksoppgjør mellom Nürnberg og Bochum på Grundig-Stadion. Første omgang var sjansefattig og bar preg av at dette var en kamp ingen av lagene ønsket å tape. De to lagene skapte flere sjanser utover i 2. omgang, og Simon Terodde var nære ved å gi gjestene ledelsen da han skjøt i stolpen kun få minutter etter pause. Gjestene skulle likevel ta ledelsen senere i kampen, da Marco Terrazzino avsluttet en nydelig kontring for Bochum i det 66. minutt. Kampen bølget fram og tilbake, og Nürnberg jaget utligning. Den kom i det 75. minutt, da Patrick Erras stanget inn en corner. Begge lag fortsatte å kjempe for den avgjørende scoringen, men det endte 1-1 på Grundig-Stadion. Nürnberg kastet dermed bort sjansen til å gå forbi Freiburg på 2. plass, som tapte sin kamp søndag. Freiburg er fortsatt ett poeng foran Nürnberg, som igjen ligger ett poeng foran St. Pauli. Bochum ligger på 5. plass, fire poeng bak St. Pauli.

Freiburg skuffet nemlig hjemme mot Fortuna Düsseldorf på søndag. Düsseldorf, som lå fjerde sist før runden, har skuffet så langt i 2. Bundesliga, men tok tre viktige poeng borte mot Freiburg. Tidligere tippeligaspiller Nikola Djurdjic ga gjestene ledelsen, mens Vincenzo Grifo utlignet på straffe. Avgjørelsen kom i det 69. minutt, da Sercan Sararer fastsatte sluttresultatet til 1-2. Freiburg har dermed tapt de første to kampene sine i vårsesongen, og laget må finne tilbake til vinnersporet om de ikke skal rote bort opprykksplassen sin. Düsseldorf klatret til 14. plass etter seieren.

Begge lagene på nedrykksplassene tapte sine kamper, Duisburg 0-1 mot Karlsruhe, 1860 München 3-0 mot Union Berlin. Tapet var 1860s femte på rad. Sandhausen fikk med seg ett poeng fra Heidenheim på lørdag, mens søndagens kamp mellom Eintracht Braunschweig og Arminia Bielefeld endte 1-0 til Braunschweig.

Innlegget Etter runden: Uavgjort i opprykksoppgjør, Freiburg skuffet. dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com