Rundens hovedkamp: AS Monaco – OGC Nice

103

Det er klart for en ny runde i Ligue 1, og allerede i kveld kan du se Metz – OM. Men vi skal ha hovedfokus på kampen i morgen klokken 17:00 mellom AS Monaco (1), og OGC Nice (2) på tabellen.

AS Monaco spilte forrige helg «toppkamp», mot Paris Saint-Germain i en kamp som endte 1-1, mellom de to som mest sannsynlig kommer til å kjempe om liga-tittelen. Denne runden skal laget fra Fyrstedømmet (Monaco) ut i en ny og spennende toppkamp mot Mario Balotellis Nice.

Begge de to lagene er likt på poeng, altså a poeng. Når det gjelder det gjestene laget fra Nice så vant de 3-1 over En Avant de Guingamp Côtes-d’Armor i forrige runde av Ligue 1, laget som ledet frem til vinterpausen har dabbet av etter julen var over.

Det har vært mer enn 2.5 mål som scores i Monaco ‘s  11 siste hjemmekamper (Ligue 1). Monaco har vunnet ni av sine 10 siste hjemmekamper (Ligue 1). Monaco har scoret minst 2 mål i 13 av sine siste 14 hjemmekamper (Ligue 1). Nice har spilt tre uavgjorte kamper på 3 bortekamper (Ligue 1). 

- Annonse -

Nice har også «erklært/sagt», de skal være med i kampen om ligatittelen. De vant også 4-0 over Monaco i deres siste møte i ligaen, men Monaco var den gangen langt unna noe som kan kalles for form. Valentin Eysseric bør få en andre rad start på venstre ving etter en lang skade permittering; Nice er ubeseiret i de 15 kampene der den tidligere Monaco mannen har falt med 12 seirer og tre uavgjorte i disse inventar.  Monaco har ligaens fjerde beste forsvar, men har holdt nullen kun én gang i sine fem siste ligakamper; Nice har blitt holdt til to ganger i samme tidsrom.

Manglende Spillere

Monaco: Andrea Raggi,\ (Ute med skade), Bernardo Silva(Tvilsom), Almamy Traore,(Tvilsom), Guido Carrillo (tvilsom).

OGC Nice:  Ricardo Pereira (Ute), Wylan Cyprien (Tvilsom), Younes Belhanda (Tvilsom), Paul Baysse (Tvilsom).

Sannsynlig startoppstilling:

AS Monaco: Danijel Subasic-  Djibril Sidibe, Kamil Glik, Jemerson, Benjamin Mendy- Bernardo Silva, T. Bakayoko, Fabinho, Lemar- Falcao, Valere Germain

 

OGC Nice: Benitez-  Dalbert, Sarr, Dante,  Souquet- Seri, Cyprien, Koziello- Valentin-Eysseric, Mario Balotelli, Alassane-Pla

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -