Rykte: Ørjan Nyland kan være på vei til Championship

496

Det er den engelske avisen Daily Star som mener å vite at Aston Villa skal være interessert i å sikre seg den norske landslagsmålvakten Ørjan Håskjold Nyland fra Ingolstadt.

- Annonse -

Aston Villa har allerede denne uka signert keeperen Andre Moreira (23) på lån for en sesong fra La Liga-gigantene Atletico Madrid, men det ryktes altså at Nyland også er på vei inn.

27 år gamle Nyland som har spilt 27 landskamper for Norge siden debuten i 2013, dro til Ingolstadt for tre sesonger siden. Han fikk to sesonger i Bundesliga og spilte 17 kamper på høyeste nivået i Tyskland. Sist sesong spilte Ingolstadt i 2. Bundesliga.

Daily Star tror Nyland kan bli kjøpt inn som førstekeeper, ettersom Moreira er yngre og anses som en keeper å satse på lengre sikt.

Uansett blir det ikke enkelt for den nye keeperen i Aston Villa å følge Sam Johnstone som har vært på lån fra Manchester United. Han har vært Villas keeper de siste to sesongene, og mange mener han har vært den klart beste keeperen i Championship. Johnstone skal nå vokte buret for Aston Villas rival West Bromwich Albion.

Kommentarer

kommentarer