Rykter: Han kan ta over FC Barcelona

249

Luis Enriques dager som trener for Barcelona kan være over. Treneren har vært ryktet bort fra den spanske storklubben.  

FC Barcelona-trener Luis Enriques dager som hovedtrener for den spanske storklubben, kan være over. Mye tyder på at Luis Enrique ikke vil være FC Barcelona-trener neste sesong.

Han har ikke innfridd klubbens forventningene foran denne sesongen, og etter tapet mot PSG i den første åttedelsfinalen mellom lagene gikk det på et forferdelig 4-1 tap i Champions League. I ligaen er klubben på en andreplass, bak erkefienden Real Madrid. Til sommeren går kontrakten hans ut med klubben han også spilte for, og det er mye som tyder på at det ikke blir en ny kontrakt på han.

Han kan erstatte 

- Annonse -

Nå hevder den franske avisen SFR Sport. At klubben skal ha kontaktet den tidligere PSG og landslagssjefen Laurent Blanc. Blanc skal være en av de største kandidatene til å overta trenerstolen på Camp Nou. SFR Sport bekrefter også at han er den rette mannen for klubben.

Han har tidligere spilt for klubben

Barcelona har en historie med å ta i tidligere spiller som trener, og tidligere stjerne midtstopperen spilte i klubben en sesong mellom 1996-1997. Siden Blanc ble sparket som PSG trener har han vært uten jobb. 

Wenger er også et alternativ

Bortsett Blanc nevnes Arsen Wenger som en potensiell Barça Trenere. Wengers fremtid i Arsenal er et hett tema i fotballverdenen, og flere medier har spekulert i om trene veterans fremtid i Premier League-klubben er snart over. Men også Tottenhams Mauricio Pochettino og Sevilla-treneren Jorge Sampaoli er også

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -