Så mye koster det å hente Hudson-Odoi

312

Det har lenge vært kjent at Bayern München er interessert i å hente Callum Hudson-Odoi.

Chelsea har gitt beskjed til Bayern München, hva det vil koste å hente spilleren. Om de ønsker å kjøpe spilleren så vil det koste 375 millioner kroner. 18-åringen som imponerte stort da han fikk sin første kamp, fra start for det engelske fotballlandslaget i mandagens møte med Montenegro. Men mangel på spilletid hos Chelsea, har tiltrukket interesse fra flere toppklubber som blant annet Manchester United, Bayern München Borussia Dortmund og Liverpool.

- Annonse -

Spilleren som har kontrakt med Chelsea frem til 2020, og det har vært rykter om at Chelsea, som har fått karantene fra å handle spillere kommende sommer, vil helst miste ham som Bosman-spiller, istedenfor å selge ham til sommeren.

Flere medier har rapportert at Bayern München, skal gjøre alt for å få tak i spilleren allerede kommende sommer- og til tross for at Chelsea fikk inn et bud på godt over 300 millioner kroner i januar, er de fortsatt interessert og anses også som favoritter til å hente spilleren. Klubben skal være nå villig til å punge ut 375 millioner kroner.

Kommentarer

kommentarer