Så mye koster det å hente Hudson-Odoi

330

Det har lenge vært kjent at Bayern München er interessert i å hente Callum Hudson-Odoi.

Chelsea har gitt beskjed til Bayern München, hva det vil koste å hente spilleren. Om de ønsker å kjøpe spilleren så vil det koste 375 millioner kroner. 18-åringen som imponerte stort da han fikk sin første kamp, fra start for det engelske fotballlandslaget i mandagens møte med Montenegro. Men mangel på spilletid hos Chelsea, har tiltrukket interesse fra flere toppklubber som blant annet Manchester United, Bayern München Borussia Dortmund og Liverpool.

Spilleren som har kontrakt med Chelsea frem til 2020, og det har vært rykter om at Chelsea, som har fått karantene fra å handle spillere kommende sommer, vil helst miste ham som Bosman-spiller, istedenfor å selge ham til sommeren.

Flere medier har rapportert at Bayern München, skal gjøre alt for å få tak i spilleren allerede kommende sommer- og til tross for at Chelsea fikk inn et bud på godt over 300 millioner kroner i januar, er de fortsatt interessert og anses også som favoritter til å hente spilleren. Klubben skal være nå villig til å punge ut 375 millioner kroner.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -