Salomon “Solo” Owusu og Ingolfur “Ingo” Ørn Kristjansson skal forsterke Raufoss Fotball

497

Raufoss Fotball opplyser at Salomon Owusu (22) og Ingolfur Ørn Kristjansson (27) om kort tid signerer for klubben. Det er kun av praktiske årsaker at kontraktene ikke er signert enda. De blir med på treningsleiren til Raufoss Fotball med avreise i morgen med Malaga som destinasjon.

Salomon Owusu er midtbanespiller og er opprinnelig fra Ghana. Han kommer fra spill i Follo FK, som rykket ned til Norsk Tipping ligaen (3.div) etter fjorårets sesong. Han ble av lokalavisen Østlandets Blad, kåret til lagets beste spiller på børsen i 2017.

Owusu er oppført med 20 kamper for Follo FK, og han har også vært innom Frigg og Nordstrand.

– Jeg synes Raufoss er en kjempebra klubb å komme til. De er flinke til å utvikle og få fram spillere. Jeg har troen på det Christian og Raufoss har planer om. Raufoss spiller fremoverrettet fotball, og det vil jeg være en del av. Spillerne og trenerne har tatt meg godt imot og det er jeg svært glad for. Jeg er klar for å gi alt, sier Owusu til raufossfotball.no

- Annonse -

Islendingen Ingolfur Ørn Kristjansson kommer fra spill i Herd der han har spilt 27 kamper og scoret 22 mål i fjorårets sesong. Har har bokført 55 kamper og 49 (!) mål for Herd. Har også spilt for Volda, der det ble 23 kamper og 17 mål. En ekte “goalgetter” m.a.o.

Vil du være med på vår storsatsing?

Daglig leder i Raufoss Fotball, Bent Dalby, sier at A-stallen idag teller 19 spillere og de tar med Fredrik Bjørnerud fra juniorstallen til Malaga.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -