Sammer ser på Kimmich som fremtidig landslagskaptein

157
Joshua Kimmich som fremtidig kaptein på både klubb og landslaget. FOTO: Willy Larsen (Fotballnerd.no)

 Joshua Kimmich som en fremtidig kaptein på både Bayern München og det tyske fotballlandslaget.  

Noen hevder at Bayern München er inne i en kriseperiode for øyeblikket. Også det tyske fotballlandslaget må gjenoppbygges etter VM ble en stor «fiasko» i sommer. Men ingen bør fortvile ennå. Skal vi tro den tidligere Bayern-spilleren Mathias Sammer er Bayerns spiller Joshua Kimmich mannen som skal lede både klubb og landslag i fremtiden:

– Joshua Kimmich er en spiller med en sterk mentalitet. Han blir kaptein på et tidspunkt, en ledende figur i Bayern og landslaget, «fortalte han til Eurosport tyskland.

– Han har allerede de personlige egenskapene. Du må ha slike ambisjoner i deg. Du må alltid se etter det høyeste nivået.

Kimmich var selv til stedet 

- Annonse -

– Det er ikke som å si til meg selv at jeg vil være en kaptein nå.

– Men jeg vet at du ikke kan vinne kamper selv, så jeg prøver å trekke andre opp samme nivå, som meg selv. Jeg mener at du bør si i fra til alle på banen. Du bør ikke være redd for å si noe til Thomas Müller eller Jerome Boateng. Det er viktig for spillet vårt.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -