Sandefjord har signert Rosenborg-talent

418
Bilde: Brage Æsøy Titlestad, Fotballnerd.no.

Sandefjord Fotball har signert Franklin Daddys Boy Nyenetue fra Rosenborg.

20-åringen har vært på prøvespill i Sandefjord i to uker, og har nå signert en avtale som binder ham til klubben ut 2024.

– Jeg er naturligvis veldig fornøyd. Etter kort tid i Sandefjord har jeg rukket å bli glad i klubben og byen. Jeg har fått en fin mulighet her, og ser fram til å bli her lenge. Jeg har hatt gode samtaler med klubben og trenerteamet, og jeg tror de kan ta meg i riktig retning. Jeg ønsker å bli en bedre fotballspiller. Her får jeg tid til å utvikle meg på høyt nivå, det er beroligende, sier Nyenetue til klubbens hjemmeside.

Les også: Kasper Skaanes vender hjem til Brann

- Annonse -

Angrepsspilleren har ingen kamper for Rosenborgs førstelag i Eliteserien, men har spilt for andrelaget i PostNord-ligaen. I fjor høst var han på utlån i Stjørdals-Blink. Der fikk han ni kamper i OBOS-ligaen (ett mål), samt ett innhopp i den første kvalifiseringskampen mot Asker.

– Jeg lærte mye i Rosenborg. Som unggutt kom jeg inn i en profesjonell kultur tidlig, det var viktig. På akademiet fokuserte vi mye på utvikling, ikke resultat. I Stjørdals-Blink ble naturligvis resultatene viktigere. Overgangen til OBOS gjorde meg sterkere, og jeg føler meg veldig klar nå, siteres Nyenetue.

Les også: – Wolfsburg er en tøff motstander

Sandefjord er fornøyd med å ha signert en spiller som klubben mener er både variabel og lovende.

– Franklin er en spiller med stort potensial, og en spiller vi ønsker å utvikle videre. At han kan brukes som spiss og kant, er en styrke for begge parter. Det gir både Franklin og oss flere muligheter, sier klubbens daglige leder Espen Bugge Pettersen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -