Sandefjord knuste russisk motstand

561

Sandefjord knuste russiske GB 75 Savelovskaya. Det ble hele tosifret antall mål.

Sandefjod har den seneste uken vært på treningsleir i Tyrkia. Og i dag formiddag spilte de årets første treningskamp mot russiske GBU 75 Savelovskaya.

Det ble i det letteste laget da spillerne scoret tosifret antall mål. Det stod imidlertid «kun» 3-0 til pause etter mål av henholdsvis «Rufo», Ofkir og Wembangomo.

Etter pausen rant målene inn for sandefjordingene og ga seg ikke før det stod 10-1. De målene ble scoret av Pontus Engblom(4), Stefan M, Håvard Storbæk og Erik Mjelde.

Og med dagens seier- helt uavhengig nivå på dagens motstander, så er det ingen tvil om at laget er allerede er i rute.