Sané tilbake i trening etter slagsmål

120

Sané tilbake, Plasil skadet og Debuchy er snart klar

Les Girondins offisielle nettsiden har annonserte i morgen timene at Lamine Sané – er tilbake i trening etter han havnet i slagsmål etter tapet mot Nantes. Sané har hatt møte med ledelsen og ba om unnskyldning for sine handlinger. Han er nå tilbake i trening med sine lagkamerater. Det gjenstår bare å se hvordan han blir mottatt av supporterne. Han er ikke den mest populære spilleren blant supporterne for tiden.

Sanés sparringspartner, er for tiden sammen med familien sin. han skal være tilbake i dag, han vil også bli forhørt av klubben om hvilken tiltak man skal sette på han. Kapteinen Jaroslav Plasil er ute med kneskadet, det er rapportert at det skal være en alvorlig skadet på kapteinen. Hvor det fryktes at sesongen allerede er over for tsjekkeren.  I dag kom dommen: den kneskade holder ham (bare) borte fra banen i seks uker. Et betydelig tilbakeslag for klubben – men fortsatt bedre en hva som først ble anslått rundt spillerens situasjon.

Mathieu Debuchy ble hentet på lån fra Arsenal  for å styrke høyreback posisjon. For spilleren selv er det ingen hemmelighet at han er tilbake i Ligue 1. Han vil om kor tid være inne i spillertroppen,  hvor hovedmålet hans er å slå seg inn i EM-troppen til Frankrike i EM på hjemmebane.

- Annonse -

Etter helgens 4-2 seier mot Guingamp ble Debuchy tatt ut av L’Equipe til denne ukens lag i Ligue 1.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -