Sarpsborg 08-kant på lån til Jerv

139
Ibrahima Konté (med ballen) under kampen mellom Sarpsborg og Stabæk i 2020. Bilde: Thomas Johannessen, Fotballnerd.no.

På “Deadline day” har Jerv signert Boubacar Konté. Kantspilleren lånes fra Sarpsborg 08.

Låneavtalen varer fram til 2. august. 20-åringen har vært i Sarpsborg siden mars 2019, men har tilbrakt høsten 2019 på lån i danske Nordsjælland. Til sammen har han spilt åtte kamper i Eliteserien for Sarpsborg. I tillegg har Konté så langt spilt ni kamper for Malis U20-landslag.

– Vi får inn en ung landslagsspiller med store individuelle ferdigheter, kvikk spiller med ekstremferdigheter en mot en, sier Jervs trener Arne Sandstø til klubbens hjemmeside.

Les også: Start henter kantspillertalent

- Annonse -

I Jerv erstatter nysigneringen Michael Baidoo som ble solgt til Sandnes Ulf. Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen håper at Konté får mye spilletid i OBOS-ligaen.

– Boubacar Konté har kommet til en fase der han trenger spilletid. Når Jerv kom på banen var det helt perfekt for alle parter. Det er en solid klubb med en spillestil som kler Konté godt. Målet er at Bouba skal komme tilbake i en enda bedre utgave av seg selv. Han har tatt fine steg i det siste, sier Berntsen til Sarpsborgs hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -