Sarpsborg 08 med solid seier over FFK

318

(Sarpsborg 08 – Fredrikstad FK 3-0) Sarpsborg 08 vant trygt og forventet over rivalen på Sarpsborg Stadion fredag.

Gjestene startet sterkt, men det tok ikke lange tiden før de blåkledde tok fullstendig over på Sarpsborg Stadion. Divisjonsforskjellen mellom lagene kom etterhvert tydelig frem og 08 tok stadig over mer av spillet.

23 minutter ut i den første omgangen fikk tidligere FFK-spiller Ole Jørgen Halvorsen æren av å score kampens første for hjemmelaget. Under 10 minutter senere dukker Jon Helge Tveita opp og kan enkelt sette Sarpsborgs andre etter at Fredrikstads sisteskanse, Håvar Jenssen må gi retur på et skudd fra nysignerte Jonathan Lindseth.

Kampens tredje og siste scoring kommer etter 58 minutter spilt og nok en gang er det en tidligere FFK spiller som er sist på ballen, denne gangen Alexander Ruud Tveter. Spissen kunne enkelt bredside ballen i mål etter et meget godt innlegg fra Lars Jørgen Salvesen.

Gjestene fra plankebyen vartet opp med noen lovende angrep men fikk ikke uttelling på sjansene og taper fortjent mot rivalen i det som var deres fjerde treningskamp i år.

Neste kamp for FFK er hjemme på Fredrikstad Stadion om en uke, fredag 8 mars. Sarpsborg skal samme dag måle krefter med Strømsgodset på hjemmebane.