Sarpsborg 08 med solid seier over FFK

307

(Sarpsborg 08 – Fredrikstad FK 3-0) Sarpsborg 08 vant trygt og forventet over rivalen på Sarpsborg Stadion fredag.

Gjestene startet sterkt, men det tok ikke lange tiden før de blåkledde tok fullstendig over på Sarpsborg Stadion. Divisjonsforskjellen mellom lagene kom etterhvert tydelig frem og 08 tok stadig over mer av spillet.

23 minutter ut i den første omgangen fikk tidligere FFK-spiller Ole Jørgen Halvorsen æren av å score kampens første for hjemmelaget. Under 10 minutter senere dukker Jon Helge Tveita opp og kan enkelt sette Sarpsborgs andre etter at Fredrikstads sisteskanse, Håvar Jenssen må gi retur på et skudd fra nysignerte Jonathan Lindseth.

Kampens tredje og siste scoring kommer etter 58 minutter spilt og nok en gang er det en tidligere FFK spiller som er sist på ballen, denne gangen Alexander Ruud Tveter. Spissen kunne enkelt bredside ballen i mål etter et meget godt innlegg fra Lars Jørgen Salvesen.

- Annonse -

Gjestene fra plankebyen vartet opp med noen lovende angrep men fikk ikke uttelling på sjansene og taper fortjent mot rivalen i det som var deres fjerde treningskamp i år.

Neste kamp for FFK er hjemme på Fredrikstad Stadion om en uke, fredag 8 mars. Sarpsborg skal samme dag måle krefter med Strømsgodset på hjemmebane.

Disse startet kampen for Fredrikstad:

Håvar Jenssen

Håvard Åsheim, Stian Stray Molde, Mads Nielsen, Ludvig Begby

Nicolay Solberg,  Marius Hagen , Joona Veteli, Love Reuterswärd

Maikel Nieves, Kjell Rune Sellin

Sarpsborg:

Aslak Falch

Jon-Helge Tveita,  Sheldon Bateau, Pablo Arboine, Joachim Thomassen

Ole Jørgen Halvorsen, Matti Lund Nielsen,  Kristoffer Zachariassen, Jonathan Lindseth

Steffen Lie Skålevik, Jørgen Strand Larsen

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -