Sarpsborg 08 sin julegave til fansen – Geir Bakke forlenger

240

Den 49 år gamle suksesstreneren Geir Bakke har signert ny kontrakt med Sarpsborg 08 som strekker seg ut 2024 sesongen. Bakke har vært ønsket av mange klubber for Sarpsborg sin presentasjon i Europa League denne sesongen, bla. Rosenborg.

En julegave

Styreleder Cato Haug i Sarpsborg er storfornøyd med at de har utvidet klubbens arbeidsforhold med Geir Bakke med ytterligere to år.

-Dette er vår julegave til alle som er glad i Sarpsborg 08. Geir Bakke har sammen med resten av trenerteamet, spillergruppa og klubben tatt store steg de siste sesongene. Vi ser veldig fram til å forlenge samarbeidet, sier Cato Haug til lokalavisen, Sarpsborg Arbeiderblad.

- Annonse -

Les også: Vil du være med på vår storsatsing?

Glad for tilliten

Sarpsborg 08s hovedtrener er glad for den tilliten klubben viser ham – og resten av trenerteamet – ved å forlenge kontrakten hans ytterligere.

– Det er klart det er godt å føle den tilliten. Det har jeg i og for seg gjort hele tiden, også i de periodene da det har gått tungt på banen, sier han til SA.

– Men først og fremst er jeg opptatt av at vi har mye ugjort i Sarpsborg. Som jeg har sagt i et SA-intervju tidligere, så er vi fortsatt i første omgang på vår reise i Sarpsborg 08. Jeg trives utrolig godt i klubben, og er veldig stolt over å forlenge kontrakten her, avslutter Geir Bakke.

Som altså er Sarpsborg 08-trener i seks sesonger til.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -