Sarpsborg presset på, men det endte måløst

134

Begge lag hadde sine muligheter, men ingen maktet å skåre i Østfold.

Sarpsborg – Sogndal 0-0.

Begge lag hadde før runden slitt med å skåre mål, og det ble sendt i reprise på Sarpsborg Stadion.

FYVERKERI AV EN START

Begge lag fikk sine sjanser i åpningsminuttene. Og etter sju minutter kom kampen første gode målsjanse fra vertene. Tokstad stormet oppover høyrekanten og la inn lavt foran mål. Teniste gjorde en god jobb i returløpet og fikk klarert.

Utover i kampen ble det langsomt mindre og mindre sjanser og det var fryktelig lite action på Sarpsborg Stadion. Men så fikk Sogndal to gedigne sjanser på tampen. Sveen legg inn fra dødlinja på høyresiden og finner Otoo i boksen, men avslutningen fra god posisjon går til venstre for mål. Så Fik Otoo sjansen hvor han kommer seg fri på høyresiden, litt skrått hold, men angriperen prøver et skudd som går like utenfor. 0-0 ved halspilt kamp.

SARPSBORG I 100 FRA START I 2. OMGANG

Sarpsborg åpnet best i andre omgang. Først Ernemann, så Tokstad og til slutt Jonsson men ingen klarte å omsette sjansene til mål.

Sogndal hadde også flere muligheter på tampen, men når du kun har et mål på de tre første kampene må man kunne erkjenne at du har et spiss problem.

De siste minuttene før slutt forsvarte Sogndal seg bra og virket fornøyd med et poeng. Sarpingene stod nærmest på fem meters hold og hadde sjanse på sjanse, men det ville ikke for noen av lagene og kampen endte kanskje noe overraskende 0-0.