Saved by the Bell – tre strafferedninger på en omgang!

263

Dundee Uniteds keeper Cammy Bell sto for en aldri så liten prestasjon da laget hans vant 3-1 mot Dunfermline i skotsk Championship (andre nivå) lørdag. I første omgang reddet Bell tre straffespark!

Det hører til sjeldenhetene at et lag som lager tre straffespark i første omgang kommer seirende ut av et oppgjør i profesjonell fotball. Men det skjedde altså på East End Park i Dunfermline.

Den tidligere Rangers-keeperen stoppet både Gavin Reilly, Nicky Clark og Paul McMullan på deres forsøk fra 11-metersmerket.

«Penalty king – this guy» skrev Dundee United på sin offisielle twitterkonto etterpå med bilde av en fornøyd Bell i garderoben etter kampen.

Den første redningen ble gjort på stillingen 0-0, deretter tok Dundee United ledelsen 1-0 før han gjorde to strafferedninger på 1-0 som ble pauseresultatet. I andre omgang utlignet Dunfermline før Dundee United gikk opp til 2-1. Til tross for at de fikk en spiller utvist etter 61 minutter, klarte Dundee United å gå opp til 3-1 som ble sluttresultatet.

Forøvrig er det Hibernian som leder det skotske Championship etter fem kamper med 15 poeng. Dundee United har åtte poeng og ligger på femteplass (play-off), mens Dunfermline ligger tredje sist med tre poeng.