Schalke-kaos: Klubben sparker trener, sportssjef, teamkoordinator og kondisjonstrener

333
Bilde: Orchi, Wikimedia

Schalke 04 har sparket treneren for tredje gang denne sesongen. Etter 1-5-tapet mot VfB Stuttgart er Christian Gross imidlertid ikke den eneste som må forlate klubben.

Den tyske sportsavisen kicker beretter at Schalke sier opp Christian Gross og flere ansvarlige personer i klubben. Klubben har så langt ikke bekreftet dette.

Etter David Wagner, Manuel Baum og vikartrener Huub Stevens, var Gross Schalkes fjerde trener denne sesongen. Selv om han ledet laget til den eneste seieren i Bundesliga så langt i 2020/21, klarte heller ikke sveitseren å snu utviklingen. Med ni poeng etter 23 kamper ligger Schalke på siste plass i Bundesliga.

Les også: Liverpool forbereder seg på et liv etter Klopp

- Annonse -

Gross ble hovedtrener i Schalke 27. desember 2020. Laget vant kun én av elleve kamper med Gross som trener og tapte åtte. Før kampen mot Stuttgart berettet flere medier at flere Schalke-spillere hadde prøvd å få fjernet Gross.

Treneren er imidlertid ikke den eneste som er ferdig i Schalke. Sportssjef Jochen Schneider, som uansett skulle forlate klubben til sommeren, har også fått sparken. I tillegg må også teamkoordinator Sascha Riether og kondisjonstrener Werner Leuthard forlate klubben.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -