Schalke sparker trener Baum – Trenerlegende returnerer

170

Flere tyske medier beretter at Bundesliga-klubben Schalke 04 har sparket hovedtrener Manuel Baum.

Baum fikk jobben i september etter at David Wagner hadde fått sparken. Han vant ingen av sine ti seriekamper i klubben. Med fire poeng ligger Schalke sist i Bundesliga. Laget har ikke vunnet i serien siden 17. januar, og er dermed 28 kamper uten seier.

Den tyske sportsavisen kicker beretter at Schalkes trenerlegende Huub Stevens blir klubbens nye hovedtrener fram til jul. Stevens skal lede laget i serien mot Bielefeld og i cupen mot Ulm.

Les også: Thomas Myhre blir sportssjef i Moss FK

- Annonse -

Den 67 år gamle trenerveteranen har trent Schalke tre ganger tidligere: Fra 1996 til 2002, fra 2011 til 2012 og som vikartrener i 2019. I 1997 vant han UEFA-cupen med klubben og ble senere kåret til århundrets trener av supporterne. I Stevens’ siste trenerperiode i 2019 tok Schalke ti poeng i ni kamper og berget plassen tre runder før slutt. Stevens har siden 2018 vært medlem av klubbens tilsynsråd.

Schalke møter Arminia Bielefeld på lørdag til et viktig bunnoppgjør. Bielefeld ligger for øyeblikket på kvalifiseringsplassen, tre poeng foran Schalke.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -