Schalke vil strekke seg langt for å beholde sin stjernespiller

207
Schalke skal være villig til å strekke seg langt for å beholde sin stjernespiller i klubben. Foto: Schalke04

Schalke 04 er villig til strekke seg langt- veldig langt for å beholde sin stjernespilleren Leon Goretzka i klubben.

Schalkes 22 år gamle midtbanespilleren Leon Goretzka er jaktet intenst av flere av de største klubbene rundt om i Europa. Klubber som Arsenal, Barcelona, ​​Liverpool, Manchester United, Bayern München og Tottenham skal alle være interessert i Schalke midtbanespiller Leon Goretzka, men tyskerne vil nå strekke seg langt for å beholde spilleren i klubben. Nå planlegger dem å gi spilleren et lukrativt tilbud til den tyske landslagsspilleren.

- Annonse -

Den unge tyskeren har imponert stort for sin tyske klubb i flere sesonger, hvor midtbanespilleren også har blitt en brikke på det tysk landslaget. Goretzka har imidlertid en kontrakt med Schalke frem til denne sommeren og kan derfor forhandle fritt med flere klubber allerede i januar, men den tyske klubben vil forsøke å forhindre det.

I dag skriver den tyske avisen Bild at Schalke er klar til å tilby Goretzka en kontrakt som vil gjøre ham til den beste betalte spilleren i klubbens historie. Hvis midtbaneprofilen er villig, er dog ikke blitt bekreftet, men det er sikkert at flere av de største klubbene, er mer en villig til å hente den tyskeren i starten av det nye året hvis forhandlingene skulle kollapse.

Kommentarer

kommentarer