Schalke-treneren: «Sané er ikke klar for en større klubb ennå»

154

 

Den 20 år gamle midtbanespilleren Leroy Sané er på blokken til flere toppklubber i Spania og England, men hans trener André Breitenreiter i Schalke 04 mener han bør bli i klubben for å utvikle seg videre.

Sané skal være linket til klubber som Real Madrid, Barcelona, Manchester City og Liverpool, men Breitenreiter mener han ikke er klar for å ta steget ennå. Tyskeren har vært meget god for Schalke i høstsesongen og står med fire mål og fire målgivende pasninger på 17 kamper.

Schalke har heller ingen intensjoner om å selge spilleren som har kontrakt fram til juni 2019.

- Annonse -

«De offisielle uttalelsen fra klubbens ledelse er krystallklar. Det er derfor jeg ikke tenker på en potensiell transfer for Leroy nå,» sier Breitenreiter til Sport Bild.

«En overgang til en større klubb vil komme for tidlig for Leroy på dette stadiet i hans utvikling. Han har fortsatt mye å lære, må fortsette for å bli mer moden og trenger flere kamper for å bli klar til å gå til en av de største klubbene i verden,» sier Breitenreiter.

«Men det er forståelig at det er en drøm for mange unge spillere å spille for klubber som Barcelona og Real Madrid en gang i framtiden.»

Innlegget Schalke-treneren: «Sané er ikke klar for en større klubb ennå» dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -