Schalkes benkesliter Johannes Geis hentet til FC Köln

41
Johannes Geis er allerede på plass i FC Kölns treningsleir på Mallorca

FC Köln har signert Schalkes benkesliter Johannes Geis ut sesongen. Tradisjonsklubben spiller for tiden i 2. bundesliga og er på god vei til å klare opprykk til bundesligaen denne sesongen. Signeringen av Geis er en reaksjon på de mange skadde midtbanespillerne i stallen (Höger, Koziello, Lehmann).

- Annonse -

Den tidligere tyske U21-nasjonalspilleren Johannes Geis ble kjøpt i 2015 fra Mainz for hele 10 million euro og ble da sett på som et av de store talentene i Tyskland. Til tross for sin unge aldre hadde Geis allerede spilt 67 kamper i Bundesligaen (5 mål) før Schalke signerte han.

I Schalke spilte han mye den første sesongen og var den som tok de fleste frispark og cornere. Senere fikk han mindre spilletid og endte opp med bare 46 kamper til slutt. I fjorårsesongen ble han leid ut til FC Sevilla noe som ikke ble en stor suksess. Hittil i 18/19 sesongen har han bare spilt en testkamp og kamper for andrelaget i oberligaen.

FC Kölns sportdirektør Armin Veh: „På vei tilbake til bundesligaen er det vårt ansvar å gjøre alt for å holde stø kurs. Med Johannes har vi fått en spiller som kan hjelpe oss videre med sine kvaliteter på banen”.

Kommentarer

kommentarer