Scholes avslører: Disse fire stjernene hadde ingen problemer med å motsi Sir Alex Ferguson

545
Sir Alex Ferguson. Foto: Wikimedia.

Ifølge Paul Scholes var det fire spillere, som ikke hadde problemer med å motsi Sir Alex Ferguson.

Sir Alex Ferguson styrte Manchester United med relativt hard hånd, og hvis det var noen Manchester United-spillere, som forsøkte å tippe maktbalansen for mye, endte de ofte med å bli solgt.

Les også: Dortmund er svekket før helgens kamp mot Schalke 04

Kanskje derfor var det de færreste spillere, som turde å motsi Fergie. Paul Scholes gjorde det én gang, men det var fire spillere, som gjorde det ofte og slapp unna med det.

- Annonse -

– Jeg svarte han én gang etter en feil, som førte til en Alan Shearer-scoring. Det var ikke noe jeg vanligvis gjorde, for jeg hadde sett andre svare ham. Jeg hadde sett Ince og Schmeichel gjøre det og tro meg, det ender ikke godt, forteller Scholes til Savage Social Podcasten.

VIDEO: Ødegaard er endelig tilbake på trening

– Men denne ene gangen trodde jeg, det var på sin plass. Det var andre, som elsket å diskutere med Sir Alex. Giggsy var en. Han kunne ikke holde sin kjeft, om han så hadde rett eller ei. Beckham hadde det på samme måte. Han ville alltid svare tilbake, men jeg ville aldri si et kvekk.

Les også: Atalanta-talent døde på sykehus

Nettopp Beckham ble solgt, blant annet fordi han var for kranglete, har Ryan Giggs også fortalt i et intervju tidligere denne uken.

– Det ble for mye med Beckham. De kranglet på ukentlig basis, og det virket som det rette tidspunktet for at begge parter skiltes, uttalte Giggs forleden til BeIN Sports.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -