Selvmål-dobbel da Ingolstadt vant i Jena

114

(Jena – Ingolstadt 1-2) FC Ingolstadt åpnet 2019/20-sesongen med seier mot Carl Zeiss Jena. Marian Sarrs to selvmål avgjorde kampen i bortelagets favør.

Mens supporterne protesterte mot mandagskamper og kastet tennisballer på banen, var fotballen mest på midten av banen. Marcel Gaus kom til to avslutninger fra skrått hold, uten at skuddene gikk på mål. På den andre siden fløy Ole Käupers langskudd over tverrliggeren. Begge lag manglet strukturert angrepsspill til å kunne skape flere farlige situasjoner.

Ut av ingenting tok Jena ledelsen ti minutter etter pausen. Hjemmelaget vant ballen tilbake og Anton Donkor kunne marsjere uforstyrret framover. Han spilte ballen til René Eckhart som scoret.

Ingolstadt svarte kun tre minutter senere. Maximilian Wolfram fyrte et frispark fra høyre side i boksen. Marian Sarr ble truffet av ballen og styrte den bak sin egen keeper.

Et drøyt kvarter før slutt avgjorde to Jena-spillere kampen i Ingolstadts favør. Donkor prøvde å klarere et innlegg, men headet ballen i Sarr. Fra forsvarsspilleren gikk ballen i nettmaskene.

Ingen av lagene skapte noen målsjanser i sluttminuttene og Ingolstadt vant kampen. Jena spiller borte mot Münster neste lørdag. «Die Schanzer» tar samtidig imot Duisburg.