Serielederne Osnabrück gikk på en smell mot Großaspach

78

(Osnabrück – Großaspach 0-2) Etter 15 kamper uten tap har VfL Osnabrück tapt igjen. Michael Vitzthum og Zlatko Janjic sikret tre overraskende poeng for nedrykkstruede SG Sonnenhof Großaspach.

Vertene begynte best og satte i begynnelsen stort press på bortelaget. Etter ti minutter ble Osnabrück kun sjeldent farlige, selv om serielederne hadde ballen mest og styrte kampen. Gjestene forsvarte seg godt, tillot kun få sjanser og skapte noen muligheter selv.

Großaspach utnyttet sin første mulighet da Michael Vitzthum scoret etter tolv minutter. Venstrebacken hamret ballen under tverrliggeren fra skrått hold etter at Timi Röttger hadde slått en lang og presis pasning.

Et kvarter senere fikk Osnabrück tildelt et tvilsomt straffespark. Patrick Choroba hadde fått ballen i armen. Kevin Broll reddet mot Marcos Alvarez.

Kampbildet endret seg ikke i andre omgang. Osnabrück hadde ballen mest, men skapte lite. Großaspach jobbet godt mot ballen – og hadde flaks at dommeren ved tre forskjellige anledninger ikke tildelte Osnabrück nye straffer for hands.

Dermed klarte Osnabrück ikke å svare på Zlatko Janjics scoring ti minutter etter pausen. Philipp Hercher slo et lavt innlegg i boksen. Janjic var umarkert ved bakerste stolpe og satte ballen enkelt i mål.

Deretter traff begge lag treverket, men det ble ingen flere scoringer. Osnabrück beholder foreløpig førsteplassen, men ligger kun fem poeng foran Karlsruhe som har to kamper mindre spilt. Großaspach har nå 24 poeng og har foreløpig forlatt nedrykksplassene.