Seriestarten utsatt til mai

89
Seriestarten er utsatt Foto; Brage Titlestad, Fotballnerd.no

Seriestarten i Toppserien, Eliteserien, 1. divisjon kvinner, OBOS-ligaen og PostNord-ligaen er utsatt til 1. mai-helgen.

Norges Fotballforbund (NFF) har i samråd med Norsk Toppfotball (NTF), Toppfotball Kvinner (TFK) og Divisjonsforeningen (DF) bestemt at seriestarten for samtlige turneringer i toppfotballen utsettes til helgen 1.-2. mai, skriver Norges Fotballforbund på sine nettsider.

-Viktig å få en dato
Toppserien og 1. divisjon skulle etter planen startet 20. mars, og det ble for noen uker siden avgjort at den måtte utsettes.

-Det viktigste for oss er å få en dato for oss som gjør det mulig for klubbene å planlegge. Vi er egentlig fornøyd med prosessen, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball kvinner, til Fotballnerd.no

- Annonse -

-Dialogen med myndighetene er god
Nå er det klart at den planlagte seriestarten på herresiden 5. april også må vente.

– Vi har stor forståelse for at i en krevende situasjon med økende smitte i deler av landet at fotballen må være med å redusere reiseaktivitet. Vi utsetter derfor all seriespill til mai. Dialogen med myndighetene er god, men signalene vi har mottatt går tydelig i en retning om at det er for tidlig å åpne opp, sier Nils Fisketjønn og fortsetter:

-For å skape forutsigbarhet tar derfor fotballen dette nå til etterretning og utsetter oppstarten. Under rådende omstendigheter kommer opprinnelig oppstart for tidlig, sier leder av NFFs konkurranseavdeling, Nils Fisketjønn til Norges Fotballforbunds nettsider.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -