Sevilla møter Barcelona i finalen i den spanske cupen

122

Semifinalene i Copa del Rey ble spilt onsdag og torsdag denne uken. Alle rundene i den spanske cupen spilles hjemme og borte. Finalen skal spilles etter planen 21. april på en foreløpig ukjent arena. Spania har ingen nasjonalarena, slik at det må velges en arena etter at finalelagene er klare.

- Annonse -

Sevilla møtte Leganes i semifinalen. Første kamp endte 1-1 på Leganes sin bane. Returoppgjøret endte med seier 2-0 til Sevilla. Det var Leganes som overraskende slo ut Real Madrid i kvartfinalen.

Barcelona slo ut byrival Espanyol i kvartfinalen og møtte Valencia i semifinalen. Første kamp endte bare 1-0 på Camp Nou. En veldig liten seier i forhold til spill og sjanser. På Mestalla ble det 2-0 seier til Barcelona etter at Coutinho scoret sitt første mål i Barcelona-trøya. Rakitic scoret det andre målet.

Barcelona har allerede forberedt en søknad om endring av finaledatoen da den kommer kun 3 dager før en mulig semifinale i Champions League.

Barcelona har vunnet de 3 siste cupfinalene og er nå klar for sin 5. på rad. Hvor finalen skal spilles er foreløpig ikke klarlagt. Santiago Bernabeu og Real Madrid ønsker ikke at deres argeste konkurrent skal motta et trofe på deres hjemmebane. Favoritten til å få arrangementet er Atleticos nye hjemmebane Wanda.

Kommentarer

kommentarer