Sevilla har startet jakten på Jovetic og Banega

200

Den spanske La Liga-klubben Sevilla skal være interessert å hente Stevan Jovetic på permanent basis, de jobber også med en overgang for Ever Banega fra Inter.

Sevilla solgte Ever Banega til italienske Inter sommeren 2016, men denargentinske midtbanespilleren skal allerede være på vei vekk i fra Inter allerede denne sommeren. I Sevilla skal dem allerede være klar til å hente spilleren tilbake til klubben.

– Vi vet ikke hva hans nåværende klubb ønsker, men kanskje han ønsker å returnere til oss, hvor han hadde sine beste år så langt i en lang fotballkarriere. Vi har ennå ikke snakket med Inter, men vår sportsdirektør skal allerede ha snakket med spilleren selv. Vi kan ikke gi ham samme lønn som Inter kan, men du skal aldri si aldri i fotballen, sier president Jose Castro til Radio Sevilla.

Sevilla hentet også Jovetic på lån. Men ønsker å hente han nå på permanent basis.

- Annonse -

– Vi ga Inter et tilbud som vi mener er riktig, men de har ikke akseptert det ennå. Jeg vet ikke om det betyr at Jovetic ikke vil komme tilbake. Tilbudet var bra, men Sevilla har også begrensninger, og vi kan ikke betale det samme som Inter kan.

– Vi har andre alternativer, men det betyr ikke at vi ikke kan bli enige. Alle må imidlertid gjøre en innsats for at dette skal skje. Det er ikke det samme med Jovetic og Banega. Vi har kjempet hardt for en, mens det kan utvikle seg med den andre i løpet av de neste dagene. Både 27-åringen Jovetic og 28-åringen Banega har kontrakt med Inter frem til sommeren 2019.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -