Simen Nordnes har signert for Fu/Vo

527

Funnefoss/Vormsund, som ifjor måtte ta «heisen» ned fra Norsk Tipping-ligaen til 4.div, har forsterket sin spillerstall med Simen Nordnes (26) som er fra Kongsvinger.

Nordnes kommer fra Flisa Fotball, der han er bokført med 147 kamper og 13 mål. Flisa led samme skjebne som FUVO i fjor, da Flisa også måtte ta «heisen» ned til 4.div etter å ha samlet 21 poeng på sine 26 seriekamper.

Hans fotballkarriere startet i Kongsvinger, og videre ble det spill i Skeid i 2013-sesongen, der han fikk bokført 4 kamper i 3.div.

Så fortsette ferden til Flisa Fotball og nå er det FUVO som ønsker hans fotballkvaliteter.

Ørjan Heiberg. Foto: Jan Erik Hæhre, raumnes.no

fotballnerd.no fikk følgende kommentar fra FUVOs trener, Ørjan Heiberg: – Forventer at han går inn og tar tak med engang. Han er en spiller som har spilt høyere enn dette nivået siste 7-8 årene. Styrkene til Simen er pasningsfot og det tekniske. Han er en klok spiller med god erfaring, og et bra skuddbein, avslutter Heiberg.

- Annonse -

Vil du være med på vår storsatsing?

På spørsmål om valget av FUVO, hans tid i tidligere klubber og hans styrke/svakhet, svarer Simen: – Jeg valgte Fuvo fordi jeg vet at det er en bra og seriøs spillergruppe med et stort og bra støtteapparat rundt. Jeg forventer at vi kommer til å ligge i toppen og kjempe om opprykk i år. Jeg er en pasningssterk midtbanespiller. Mine svakheter er nok duellspill. Hadde en skadeplaget tid som juniorspiller i Kongsvinger, før jeg gikk videre til Flisa. Der hadde jeg noen fine år med et lag som stort sett kjempet i toppen. Var på en forholdsvis kort visitt i Skeid, før jeg vendte tilbake til Flisa igjen, avslutter Nordnes til fotballnerd.no

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -