Simone & Co. er ni poeng bak skjema

167
Diego Simeone, trener for Atletico Madrid, ser ut til å være Inters førsteprioritet som ny trener. (Foto: Wikimedia Commons)

Atletico Madrid har et problem, hvis man ser på poeng. For de er langt bak poengsummen de hadde på samme tid, da laget vant La Liga-tittelen i 2013/14-sesongen.

Lørdag tapte laget 0-2 borte mot Real Sociedad, og aldri har Rojiblancos fått en dårligere start sett på antall poeng etter 11 kamper med Diego Simeone som trener. Det melder Marca.

21 poeng av 33 mulige er ikke særlig bra med tanke på at laget hadde 30 poeng etter 11 kamper da de vant ligaen, og 28 sesongen før.

Samtidig er det kun en gang under Simeone at Atletico har scoret flere mål enn de har nå. Med 25 mål er det kun de 28 i vinnersesongen 2013/14 som overgår årets måltall.

Samtidig er det kun forrige sesong at de har sluppet inn færre mål på samme tid, så til tross for at de scorer mye og slipper inn lite, vises det ikke igjen på antall poeng.

Atletico har vunnet bare seks av de 11 kampene, og fire av disse har vært hjemme på Vicente Calderon.

Uavgjort mot Alaves, Leganes og Barcelona i tillegg til tap mot Sevilla og Real Sociedad har gjort at laget har tapt 12 poeng – kanskje allerede for mange for å vinne ligaen?

Simeone innrømmet selv det etter tapet mot La Real på Anoeta i går. Carlos Vela og Willian Jose scoret målene for hjemmelaget i andre omgang.

Akkurat nå er laget nummer tre på tabellen, og de er seks poeng bak rivalen Real Madrid som vant 3-0 mot Leganes i formiddagskampen søndag.

Skulle både Sevilla (mot Barcelona) og Villarreal (mot Real Betis) vinne sine kamper søndag ettermiddag og kveld, vil Atletico være på femteplass etter serierunden.

Og i neste kamp, etter landslagspausen, venter Real Madrid hjemme…