Siste nytt før seriestart: Ranheim møter Rosenborg.

198
Foto: Ranheim klubblogo

Ranheim møter Rosenborg på Salmarbanen. Siste finpuss før alvoret starter 2. april mot Stabæk. Seriestart nærmer seg.

Ranheim har fått utsatt sine to første eliteserie kamper. Tidlig seriestart og dårlig vær får ta mye av skylden. Fordel eller ulempe? Det blir flere kamper for Ranheim i løpet av sesongen, men også lengre tid til å komme i form.

Dagens kamp blir nye sjanser for «gutta fra fjæra» til å gjøre seg klare til mandagens storkamp mot Stabæk. Stabæk står så langt oppført med en kamp. 2-2 mot Strømsgodset borte.

Tester nye folk og relasjoner

Fredag var det duket for oppgjør mot Molde på Aker Stadion. Gutta til Solskjær har ambisjoner om å utfordre Rosenborg denne sesongen. Bedre utgangspunkt for en treningskamp kunne ikke Ranheim fått få dager før det handler om poeng.

- Annonse -

Molde har innledet sesongen med to seiere, og leder sammen med Vålerenga på målforskjell. For Ranheim ble dette en god indikator på nivået.

Kampen mellom Molde og Ranheim ender 1-1. En svært god gjennomføring for Ranheim som får testet seg spesielt defensivt, men som også får vist styrke i angrep.

Referat fra Moldes hjemmeside.

Laget mot Molde:

Even Barli – Aslak Fonn Witry, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark, Aleksander Foosnæs – Mads Reginiussen, Eirik Valla Dønnem, Jakob Tromsdal – Øyvind Storflor, Michael Karlsen, Erik Tønne

Reservene: Magnus Lenes, Øyvind Alseth, Glenn Walker, Simen Sandmæl, Ola Solbakken, Mats Lillebo og Joachim Olufsen

Mål/Assist: 1-1 44. min. Mads Reginiussen (Eirik Valla Dønnem).

Dagens kamp blir nok preget av skade på Mads Reginiussen. En viktig spiller som har vært en bærebjelke så langt for Ranheim. Dette er en skade som kan bli kostbar.

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -