Siste nytt fra The Championship

279
Championship logo

Siste nytt fra The Championship

Reading har sparket Steve Clarke. Reading-laget har vist dårlig form den siste tiden, og gårsdagens 0-1 tap for Queens Park Rangers ble altså den siste dråpen. Clarke tok jobben på Madejski Stadium i Desember i fjor, og fikk dermed ca ett år i jobben. Klubben hadde bare vunnet èn av sine siste åtte kamper.

Clarke’s assistent Kevin Keen er også løst fra kontrakten sin. Dermed vil u21-manager Martin Kuhl ta midlertidig ansvar for førstelaget.

Jimmy Floyd Hasseilbaink er utnevnt som ny Qpr-manager. Den tidligere storscoreren forlater dermed managerposten sin i Burton, selv om klubben ligger på en imponerende 1.plass i League One.

– Det var ikke en lett avgjørelse å forlate Burton, men når du får en mulighet som QPR, med klubben og stallen vi har til disposisjon, kunne jeg ikke si nei, sier Hasseilbaink.

- Annonse -

David Oldfield er også ansatt som assistent-manager.

Chris Ramsey fikk sparken som manager i klubben 4.november, etter en skuffende høst med veldig varierende resultater. Neil Warnock, som hadde vært i klubben tidligere, har hatt det midlertidige ansvaret, og avsluttet fint med en 1-0 seier mot Reading på bortebane i går.

Det er ventet at Warnock vil fortsette i en annen sportslig rolle.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -