Etter sjokkseieren på Camp Nou var de stolpetreff unna hjemmetap

161
Deportivo Alaves har to uavgjortkamper hjemme på Mendizorroza i sesongstarten, men huskes nok best for sin 2-1-seier borte mot Barcelona sist helg. (Foto: Wikimedia Commons)

Nyopprykkede Alaves har startet sesongen i La Liga meget bra og er ubeseiret etter fire kamper. Den største sensasjonen var da de sist helg vant 2-1 på Camp Nou mot Barcelona.

I den siste kampen i fjerde serierunde mandag kveld måtte laget nøye seg med 0-0 mot Deportivo La Coruna, og lagets tredje uavgjortkamp.

Alaves, som sikkert mange husker best fra 2001 da de tapte 4-5 mot Liverpool i UEFA-cup-finalen, fikk det ikke lett mot den tidligere storheten fra La Coruna. Det var gjestene som var nærmest seier da Raul Albentosa headet et frispark i stolpen, før returen gikk i hendene på keeper.

Forøvrig det 27. stolpetreffet i La Liga etter fire serierunder, ifølge Viasats Petter Veland.

Totalt sett var det en sjansefattig kamp mellom to lag som neppe kommer til å prege øvre halvdel av tabellen i La Liga, selv om Alaves står med en sensasjonell seier mot Barcelona og totalt sett har startet godt.

Det var gjestene som var det beste laget på Mendizorrotza stadion i Baskerland.

«Det er en bra kamp av oss, vi er fornøyd med å spille så bra i en bortekamp,» oppsummerte Albentosa på direktesendingen etter kampen.