Skader både for Bayern München og Real Madrid

343

Både Bayern München og Real Madrid vil mangle, en rekke profiler inn mot kvartfinale oppgjøret i Champions League på onsdag.

 

Flere av Bayern profilene var tilbake etter skader i kampen mot Borussia Dortmund. Etter de tok en overbevisende 4-1 seier over rivalene fra Dortmund. I dag viser det seg at laget må klare seg uten sin stopperstjerne Mats Hummels, som ble skadet under dagens trening. Tyskeren har over lengre tid hatt et problem med høyre foten, og nå ser det definitivt ut til at han ikke kommer til å delta i Champions League-kvartfinalen mot ‘Los Blancos’.

I tillegg har ennå ikke Manuel Neuer kommet tilbake i full trening, selv om Bayern München har sagt han skal være klar. Bayern ser dermed ut til å må spille med duoen Jerome Boateng og Javi Martinez, som også startet Champions League-finalen i 2013. Real Madrid har også sine  problemer, både Raphael Varane og Pepe vil ikke bli å se hverken på banen, dog heller ikke på benken på grunn av skader.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -