Skandalescener da Djurgården ble cupmestere i Sverige

236

Fredrik Ulvestad og Djurgården IF ble svenske cupmestere, etter dem vant over Malmö FF.

I den svenske cupfinalen gikk ikke alt etter planen. Skuffede Malmö-supportere lagde bråk etter at Djurgården ble svenske cupmester med 3-0 over Malmö FF. Fire minutter før slutt stoppet dommeren følte situasjonen så truende at, han stoppet kampen og sendte lagene i garderoben. Det etter at flere av Malmö-fansen tok seg innpå indre bane og kastet bluss og knallskudd på gressbanen.

Kampens første mål kom etter bare 17 minutter spilt.  Når venstrebacken Jacob Une Larsson skallet inn ledermålet på hjørnespark etter et drøyt kvarter, og Kerim Mrabti doblet ledelsen rett etter pause.

Snaue ti minutter før slutt ble kampen avgjort, etter et flott forarbeid av Fredrik Ulvestad til 3-0 målet til Jonathan Ring. I en kamp hvor Djurgården var det klart beste laget foran 25.123 tilskuere.